Trobada d’aficionats a les construccions LEGO® 2017

L'Hispabrick Magazine Event està pensat per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®

El divendres 8 i el dissabte 9 de desembre el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) acollirà la trobada d’aficionats a les construccions LEGO® HispaBrick Magazine Event 2017. Aquesta activitat l’organitza la revista HispaBrick Magazine, amb la col·laboració del mNACTEC.

L’HispaBrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïdes amb LEGO®, un joc de pistes, tallers de robòtica i un espai de joc infantil de construccions.

Enguany se celebra la sisena edició d’aquesta trobada, que per cinquena vegada té lloc al mNACTEC, a la ciutat de Terrassa. En l’exposició d’aquesta edició es podran veure maquetes inspirades en Star Wars, models de ciutats, de l’època medieval i de vehicles. També hi haurà una zona dedicada als elements de robòtica i construccions de les línies LEGO® Technic i Mindstorm.

L’horari de la trobada és de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, tant divendres com dissabte. El preu de l’entrada és d’1 euro (els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta).

press-clock 5 de desembre 2017