Tren personalitzat amb motius del mNACTEC

El “tren del mNACTEC” circularà durant tres mesos per la línia S1 de FGC

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha engegat aquest mes de desembre la campanya “Gaudeix del viatge que mai s’acaba” que consisteix en la circulació d’un tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) completament vinilat amb imatges i frases relacionades amb el Museu. El “tren del mNACTEC” circularà durant tres mesos per la línia Barcelona-Terrassa (S1).

La campanya vol convidar els usuaris de FGC a visitar el Museu i descobrir la història de la ciència i de la tècnica al nostre país a través de les exposicions i activitats que s’hi ofereixen. Per aquest motiu, els quatre vagons del tren estan totalment folrats d’imatges impactants de les exposicions, d’objectes destacats i de l’edifici del mNACTEC. Les fotografies es combinen amb frases com “de la llana als teixits intel·ligents”, “de la producció en sèrie a la impressió 3D”, que relacionen el nostre passat industrial, científic i tècnic amb les últimes innovacions tecnològiques.

A través d’aquesta iniciativa, el mNACTEC pretén arribar al públic de Barcelona i del Vallès que utilitza la línia S1 i aconseguir una major visibilitat i coneixement de la institució. 

18/12/15

press-clock 18 de desembre 2015