Tallers d'estiu al mNACTEC

"Vacances al Museu" convida els més petits a descobrir la ciència i la tècnica

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) proposa tallers infantils d'estiu per aprofitar les vacances descobrint el món de la ciència i de la tècnica.

S'ofereixen una sèrie d'activitats al voltant de la ciència i la tècnica per aprendre, de manera lúdica i entretinguda, aspectes sorprenents al voltant dels transports, els planetes o els costums al llarg de la història, per exemple, i fent experiments i manualitats. Estan dirigits a nens i nenes de 5 a 12 anys i es desenvolupen en diferents espais del museu.

Els tallers s'ofereixen en horari de matí, de 9 a 14 hores, del 27 de juny al 29 de juliol i del 5 al 9 de setembre, coincidint amb el calendari laboral de molts pares i mares. També es posa a disposició un servei d'acollida de 8 a 9 i de 14 a 15 hores.

Del dia 9 de maig i fins al 10 de juny es pot formalitzar la inscripció als tallers i activitats que organitza el mNACTEC, any rere any, coincidint amb els períodes de vacances en col·laboració amb l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC). Les inscripcions es poden realitzar trucant al telèfon 93 789 22 44 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre de trucada. Els indecisos poden apropar-se a la sessió informativa que s'organitzarà el dia 10 de juny a les 18 hores per conèixer la dinàmica dels tallers i les aules on es realitzen.

press-clock 2 maig 2016