Tallers de Setmana Santa 2018

"Vacances al Museu" convida els més petits a descobrir la ciència i la tècnica

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) proposa tallers infantils per aprofitar les vacances de Setmana Santa descobrint el món de la ciència i de la tècnica.

S'ofereixen una sèrie d'activitats al voltant de la ciència i la tècnica per aprendre, de manera lúdica i entretinguda, aspectes relacionats amb la pasqua, els imants i la papiroflèxia. Estan dirigits a nens i nenes de 5 a 12 anys i es desenvolupen en diferents espais del museu.

Els tallers s'ofereixen en horari de matí, de 9 a 14 hores, del 26 al 28 de març. També es posa a disposició un servei d'acollida de 8 a 9 i de 14 a 15 hores.

 

INSCRIPCIÓ

Es pot formalitzar la inscripció als tallers trucant al telèfon 93 789 22 44 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a partir del dilluns 5 de març i fins al 20 de març de 2018.

Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre de trucada.

 

PROGRAMA

Dilluns, 26 de març de 2018 | EL PAPER I LA PAPIROFLÈXIA
Explicarem els orígens d’aquest art i aprofitarem diferents tipus de papers per construir unes boniques figures que podrem regalar als familiars i amics. Amb aquest taller pretenem desenvolupar habilitats com la paciència, l’atenció i la creativitat, entre d’altres.

Dimarts, 27 de març de 20178| LA MÀGIA DELS IMANTS
A través de diversos experiments, descobrirem quines forces misterioses tenen els imants que fan que s’atreguin o es repel·leixin. Investigarem en quins àmbits de la nostra vida quotidiana els utilitzem.

Dimecres, 28 de març de 201 | ENDOLCIM LA PASQUA
Parlarem de l’origen de les tradicions de Pasqua i endolcirem l’últim dia de tallers fent la nostra mona. També pintarem ous de Pasqua fets amb diferents materials. *Si us plau, comuniqueu-nos si el/la vostre/a fill/a té alguna al·lèrgia alimentària.

 

press-clock 15 de febrer 2018