Tallers de Setmana Santa 2017

Les activitats giraran al voltant de Leonardo da Vinci, el reciclatge i el teatre d'ombres

El mNACTEC, en col·laboració amb l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC), proposa tres tallers infantils per aprofitar les vacances de Setmana Santa descobrint el món de la ciència i de la tècnica:

  • Leonardo da Vinci: El geni i els invents (dilluns 10 d’abril): A partir de l’exposició “Leonardo da Vinci: el geni i els invents”, coneixerem la figura de Leonardo da Vinci i construirem alguna de les màquines que va idear el geni italià. També aprofitarem per treballar les matemàtiques.
  • Reciclem jugant (dimarts 11 d’abril) Cada dia és més important que ens conscienciem que tots hem d’ajudar a reciclar. Aprendrem formes senzilles i fàcils de fer-ho que es poden aplicar en el nostre dia a dia. Amb els materials recollits farem diferents muntatges.
  • Teatre d’ombres (dimecres 12 d’abril): Parlarem de l’origen dels espectacles d’ombres i descobrirem que és molt remot. Aprofitarem la nostra imaginació per crear alguns personatges i el nostre propi teatre. Improvisarem una història amb els personatges creats.

Els tallers es fan en dos grups, un de 5 a 8 anys, i un altre de 9 a 12 anys, i les activitats s’adeqüen al nivell de cada grup. Els tallers es desenvolupen en diferents espais del museu.

L’horari de les activitats és de 9 a 14 hores, amb possibilitat d’acollida de 8 a 9 hores i de 14 a 15 hores.

 

Inscripcions
La inscripció als tallers es pot formalitzar del 22 de febrer al 3 d’abril al telèfon 93 789 22 44 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre de trucada.

 

press-clock 20 de febrer 2017