Tallers d’hivern 2016

"Vacances al Museu" convida els més petits a descobrir la ciència i la tècnica

El mNACTEC proposa tallers infantils d'hivern per aprofitar les vacances descobrint el món de la ciència i de la tècnica i treballant diversos aspectes relacionats amb el Nadal.

Aquestes vacances d’hivern, el mNACTEC proposa nou tallers de temàtiques diferents, relacionades sobretot amb el Nadal i les exposicions del Museu: Preparem el Nadal (23 de desembre), Química quotidiana (27 de desembre), Muntem un teler (28 de desembre), El nostre cos (29 de desembre), El calendari 2017 (30 de desembre), Leonardo Da Vinci: El geni dels invents (2 de gener), La màgia de la llum (3 de gener), Experimentem amb el so (4 de gener), Donem la benvinguda als reis mags (5 de gener).

Els tallers es faran en dos grups, un de 5 a 8 anys, i un altre de 9 a 12 anys, i les activitats s’adequaran al nivell de cada grup. Els tallers es desenvolupen en diferents espais del museu.

Inscripcions
Del 21 de novembre al 16 de desembre es pot formalitzar la inscripció als tallers i activitats que organitza el mNACTEC, any rere any, coincidint amb els períodes de vacances en col·laboració amb l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC).

Les inscripcions es poden realitzar trucant al telèfon 93 789 22 44 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre de trucada. 

press-clock 4 de novembre 2016