Setmana de la Ciència 2017

El Museu organitza diferents activitats de divulgació científica

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ofereix, un any més, un programa d’activitats de divulgació científica amb motiu de la 22a Setmana de la Ciència a Catalunya, que enguany se celebra del 10 al 19 de novembre.

Dissabte 18 de novembre, a les 18 h, tindrà lloc el taller “Vine a fer ciència!”, destinat als nens i les nenes per aprendre a treballar el mètode científic i en el qual realitzaran petits experiments de diferent complexitat que els portaran a formular hipòtesis que hauran de demostrar com a veritables científics.

En el marc d’aquesta celebració, el mNACTEC farà jornada de portes obertes diumenge 19, de 10 a 14.30 hores. El mateix diumenge, a les 12 h, el museu acollirà l’espectacle familiar “Clowntífics, la ciència més pallassa”, un espectacle teatral interactiu del grup The Big Van Theory – Científicos sobre Ruedas on petits i grans podran introduir-se en l’experimentació científica.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

press-clock 18 d’octubre 2017