Projectes de l’alumnat del Centre d’Estudis Politècnics

Alumnes d’aquest centre han creat interactius per a les exposicions del mNACTEC

El dimarts 17 de desembre va tenir lloc al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) un acte de presentació dels projectes interactius que ha dissenyat l’alumnat del Centre d’Estudis Politècnics per a les exposicions del mNACTEC, en el marc del projecte Laboratori d’innovació educativa.

La presentació va comptar amb la participació de Jordi Regalés, de la Direcció General d’Innovació Educativa del Departament d’Educació; Maria Tortosa, coordinadora pedagògica del Centre d’Estudis Politècnics; el professorat d’Aprenentatge basat en projectes del Centre d’Estudis Politècnics, i Esther Font, responsable d’Exposicions del mNACTEC.

Els alumnes col·laboradors van presentar els seus projectes d’interactius per dues noves exposicions del mNACTEC: “Una MIRada a l’espai. Cinema i astronàutica” i “Ràdio mNACTEC". Entre els projectes presentats per l’alumnat, se seleccionaran els millors, que seran incorporats a les exposicions del Museu.

Laboratori d’innovació educativa

El mNACTEC i el Centre d’Estudis Politècnics de Barcelona col·laboren en aquest projecte d’innovació educativa en què els alumnes que estudien els cicles formatius de Desenvolupament d’Aplicacions Multimèdia i Desenvolupament d’Aplicacions Web generen continguts per a un projecte museístic real. L’alumnat d’aquest centre és responsable de conceptualitzar i crear diversos recursos interactius per a les exposicions del Museu.

press-clock 19 de desembre 2019