Programació familiar de tardor 2018

Inclou noves activitats al voltant de l’exposició “PERILL!, Salvats per la tecnologia”

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) enceta aquest mes d’octubre el nou programa d’activitats de cap de setmana adreçat a les famílies. Aquest trimestre destaquen les noves activitats al voltant de l’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia” i l’espectacle familiar “Clowntífics, la ciència més pallassa”, del grup The Big Van Theory.

La proposta “Caps de setmana en família al mNACTEC” vol acostar el patrimoni científic i tecnològic als nens i nenes des de ben petits per mitjà de tallers i activitats vinculats a les exposicions i les experiències del mNACTEC. Les activitats s’estructuren en quatre blocs diferenciats segons la temàtica i el públic al qual s’adrecen: “Tecnologia i innovació”, “Visites teatralitzades”, “El mNACTEC dels més petits” i “Ciència en família”.

Principals novetats

A partir del mes de novembre el programa inclou visites guiades i teatralitzades i tallers en el marc de la nova exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia”, una mostra que explica com la tecnologia ens ajuda a la prevenció de riscos, accidents i catàstrofes.

En el marc de la Setmana de la Ciència, al mes de novembre, s’oferirà l’espectacle familiar “Clowntífics, la ciència més pallassa”, un espectacle teatral interactiu de la mà de The Big Van Theory per introduir petits i grans en l’experimentació científica.

Per als més petits, el mNACTEC acollirà “Sonarium”, un espai de joc, de descoberta i experimentació musical pensat per a infants de 0 a 4 anys, el taller de robòtica “Les abelles són robots?”, així com els tallers teatralitzats ’Juguem amb el cos” i “L’aventura urbana”,

En el marc de la tecnologia i la innovació, s’inclouen els tallers de robòtica, en què els infants podran conèixer i experimentar amb robots que es poden crear i programar amb LEGO© MINDSTORMS. També s’oferiran tallers relacionats amb l’energia i amb la física en les activitats relacionades amb la ciència en família.

Entre les activitats d’aquest trimestre també destaquen les visites teatralitzades “De fàbrica a museu”, “Uns petits obrers es passegen per la fàbrica” i la tradicional visita teatralitzada “1909. Un passeig per la fàbrica”.

La nova programació dels “Caps de setmana en família al mNACTEC” s’inicia a l'octubre i s’allarga fins a finals de desembre. Les activitats es fan en horari de dissabte a les 18 h i de diumenge a les 12 hores, i tenen un cost d’1 euro per participant (entrada al Museu no inclosa). El primer diumenge de mes l’entrada al museu és gratuïta.

 

press-clock 20 de setembre 2018