Noves activitats familiars per als diumenges

La nova programació inclou quatre activitats noves

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ofereix aquesta primavera un nou programa d’activitats adreçat a les famílies. La proposta vol acostar el patrimoni científic i tecnològic als nens i nenes des de ben petits per mitjà de tallers i activitats vinculats a les exposicions i les experiències del mNACTEC. La nova programació inclou quatre activitats noves: “Els transports i la ciutat”, “Muntem el nostre teler”, el contacontes sobre astronomia "Tots alhora" i “Dissenya la teva gorra”.

Les activitats s’han estructurat en quatre blocs diferenciats segons la temàtica i el públic al qual s’adrecen: “Tallers de tecnologia”, “Visites teatralitzades a la fàbrica tèxtil”, “El mNACTEC dels més petits” i “Ciència en Família”.  

El primers diumenges de mes i, coincidint amb l’entrada lliure al Museu, tindrà lloc la tradicional “Visita teatralitzada: 1909. Un passeig per la fàbrica”, que explora d’una manera divertida l’exposició “La fàbrica tèxtil”, una de les més importants del mNACTEC. El programa d’aquesta primavera també ofereix les activitats “El mNACTEC dels més petits” per a nens i nenes de 3 a 6 anys, que inclouen tallers com “Els transports i la ciutat” i “Els colors de la llum” o el contacontes sobre astronomia Tots alhora.

Els nens i nenes a partir de 6 anys també tindran l’oportunitat d’explorar el món de la tecnologia, amb tallers en què dissenyaran la seva gorra o muntaran el seu propi teler. El programa també inclou activitats dirigides a nens majors de 7 anys que pretenen acostar-los al mètode científic, a la química i a la física experimental amb experiències en el taller de física o demostracions d’alta tensió a la Gàbia de Faraday, entre d’altres. Finalment, en el marc de la Fira Modernista i de la Nit i Dia dels Museus, el mNACTEC organitza activitats especials que s’anunciaran properament.

La nova programació dels “Diumenges en família al mNACTEC” s’iniciarà a l’abril i s’allarga fins al 26 de juny. Les activitats començaran, generalment, a les 12 i tindran un cost d’1euro per participant (entrada al Museu no inclosa). 

 

31/03/2016

press-clock 31 de març 2016