Nova edició del Curs d’energies renovables

Oberta la inscripció per a professorat de secundària (Ciències i Tecnologia)

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza durant el mes de juliol una nova edició del Curs d’energies renovables, adreçat preferentment al professorat de secundària de les àrees de Ciències i Tecnologia.

La formació, que arriba enguany a la novena edició, té per objectiu proporcionar els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a l'ensenyament de les energies renovables i la sostenibilitat amb una visió actualitzada i amb aplicacions a l'entorn proper de l'alumnat. Amb aquest fi, abordarà experiències integrades que permetin utilitzar energies renovables a la mateixa escola, dotant el professorat de materials i informació per tal de formar alumnes competents amb valors, actituds i l'esperit crític vers el medi ambient i la tecnologia així com la solidaritat intercultural.

El curs s’impartirà els dies 1, 2, 3, 6 i 7 de juliol de 9 a 14 hores, amb una durada total de 30 hores (15 teòriques i 15 pràctiques). La inscripció per al curs està oberta fins al dia 29 de juny i es pot fer a través d’aquest enllaç: http://bit.ly/1erWtpE

Les energies renovables són un tema relativament nou, en què els canvis són constants, fet que implica que el professorat ha d'estar contínuament reciclant-se i creant procediments i eines noves per abordar aquests temes a l’aula. El mNACTEC té entre els seus objectius donar els coneixements tècnics d'una forma global i actualitzada així com les eines necessàries al professorat per ajudar a la formació de ciutadans competents a l’hora de prendre decisions que afectin la sostenibilitat i el futur del planeta.

El curs sobre energies renovables s’emmarca en el programa educatiu del mNACTEC, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

26/05/2015

press-clock 26 de maig 2015