“La dona al món industrial” al Museu del Ciment

La mostra té caràcter itinerant pels museus del Sistema Territorial del mNACTEC

L’alcalde de Castellar de n’Hug, Salvador Juncà, i el director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), Jaume Perarnau, inauguraran dissabte vinent, 25 de juliol, a les 12 hores, l’exposició “La dona al món industrial” al Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug.

L’exposició “La dona al món industrial” presenta la incidència i la importància de la dona en el procés d’industrialització al nostre país. La mostra descriu les condicions de feina i de vida de la dona a la societat industrial i el seu paper en la formació dels mercats de treball industrials i de classe obrera. L’exposició mostra el rol de la dona a la societat industrial per mitjà de diversos suports: textos, fotos, vídeos, dades estadístiques, fulletons, etc.

La mostra, impulsada pel Servei de Museus del Departament de Cultura conjuntament amb el Sistema Territorial del mNACTEC, es va poder visitar, del 29 de gener al 15 de juny de 2015, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i té caràcter itinerant pels 26 museus del Sistema Territorial del mNACTEC i altres museus i equipaments culturals de Catalunya.

 

15/07/2015

press-clock 15 de juliol 2015