Jornades Europees del Patrimoni 2017

Destaca la visita a les reserves del mNACTEC a Cervera i la ballada de swing a l’Àgora

El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ofereix portes obertes i diverses activitats amb motiu de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni 2017. Entre les propostes destacades d’enguany hi ha la visita a les sales de reserva del mNACTEC (Cervera) i la ballada popular de swing a l’Àgora.  

Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren cada any a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. Durant tot el cap de setmana l’accés al Museu serà lliure, i les activitats programades són gratuïtes, però tenen un aforament limitat i es recomana fer-ne reserva prèvia a través del web del Museu.

El programa d'activitats és el següent:

DISSABTE 7 D'OCTUBRE

Portes obertes de 10 a 14.30 h i de 16.30 a 20.30 h

Visita guiada per les voltes del Vapor Aymerich, Amat i Jover, una mirada diferent a l’excepcional edifici de l’arquitecte Muncunill.

Reserves del mNACTEC a CERVERA

Visita guiada a les sales de reserva externes del Museu a Cervera, a càrrec del director del mNACTEC, Jaume Perarnau. Explorarem un nou espai que conserva més d’un miler d’objectes de grans dimensions pertanyents al patrimoni industrial, tècnic i científic de Catalunya.

 

DIUMENGE 8 D’OCTUBRE

Portes obertes de 10 a 14.30 h

Visita guiada per les voltes del Vapor Aymerich, Amat i Jover, una mirada diferent a l’excepcional edifici de l’arquitecte Muncunill.

Us convidem a aprendre els passos bàsics del swing en un entorn patrimonial immillorable. A càrrec de l’escola de swing Triple Step.

Joves i grans podran participar en aquesta ballada popular de swing a l’àgora del Museu. A càrrec de l’escola de swing Triple Step.

 

 

press-clock 15 de setembre 2017