Jornada sobre el patrimoni i la indústria del vidre

La sessió vol donar a conèixer la importància socioeconòmica d'aquest sector a Catalunya

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) organitza, conjuntament amb diferents entitats de recerca de la història del vidre, la jornada tècnica “Patrimoni i indústria del vidre a Catalunya”, que tindrà lloc el dia 1 de juny, de 9.00 a 18.30 hores.
 
L’objectiu de la jornada és donar a conèixer el paper social i econòmic d’aquesta indústria a Catalunya, alhora que esdevenir un punt de trobada dels especialistes dels museus, del patrimoni i dels professionals que estudien, conserven, restauren, posen en valor i treballen els diferents àmbits i processos de la fabricació industrial del vidre.
 
Les ponències aniran a càrrec d’especialistes i membres d’institucions relacionades amb el sector del vidre i abordaran el present i el futur d’aquest patrimoni i indústria, així com processos viscuts en poblacions de forta tradició vidriera.
 
La jornada s’adreça a professionals de museus, professionals del patrimoni cultural, professionals i estudiosos del sector del vidre, estudiosos del patrimoni industrial i públic general. Les inscripcions a la sessió es poden formalitzar a través del web del MNACTEC. 

press-clock 25 de maig 2023