Guanyadors del concurs de fotografia MNACTEC Inspira

El 1r premi ha estat per a Carles Martínez i han quedat finalistes Francesc Íñiguez i Joan Martínez

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) vol agrair l'interès i l'esforç de tots els participants del concurs de fotografia MNACTEC Inspira, que ha tingut lloc els dies 8 i 9 d’octubre en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP). El concurs convidava a assolir 4 reptes fotogràfics a l’espai del Vapor Aymerich, Amat i Jover: l’essència del Vapor, el temps, la foscor i autoretrat. Les fotografies havien de ser inèdites i calia presentar una imatge per a cada repte fotogràfic.

El jurat ha valorat molt positivament la qualitat i la creativitat general de les 29 propostes presentades a concurs, i de la deliberació ha determinat els guanyadors següents:

  • 1r premi: Carles Martínez. S'emporta una capsa regal de Fent País “Tot el que t'enamora de Catalunya” i un carnet per visitar gratuïtament els 27 museus del Sistema MNACTEC fins al 31 de desembre de 2023.
  • Finalistes: Francesc Íñiguez i Joan Martínez. Premiats amb un carnet per visitar gratuïtament els 27 museus del Sistema MNACTEC fins al 31 de desembre de 2023.

 

El jurat ha estat format per:

  • Paulo Cacais. Artista visual, curador d'art i director artístic d'Emotiva, Festival Internacional de Fotografia Contemporània.
  • Sonia Giménez Bellaescusa. Fotoperiodista i membre de Xafa'T.
  • Eulàlia Palau Tur. Cap de l’Àrea de Comunicació, Difusió i Activitats del MNACTEC.

 

A continuació es poden veure les imatges dels 4 reptes dels guanyadors del concurs. Per ordre: Carles Martínez, Francesc Íñiguez i Joan Martínez.

      

      

      

 

press-clock 19 d’octubre 2022