Festa Major: Portes obertes i activitats

El programa de Festa Major inclou visites guiades i teatralitzades, visites a les voltes de la teulada i un taller infantil

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) participa a la Festa Major de Terrassa amb jornades de portes obertes, el diumenge 3 i el dilluns 4 de juliol en horari de 10 a 14.30 hores, i amb la programació de diverses activitats.

DIUMENGE 3 DE JULIOL

Portes obertes de 10 a 14.30h

10.30h i 12h: Visita guiada:“Els racons amagats del mNACTEC” (places exhaurides)

Visita a càrrec de la conservadora-restauradora Mercè Gual a les voltes de la teulada, a les reserves on es preserven objectes de la col·lecció no exposats i al taller de restauració del Museu.

12h i 13h: Visita teatralitzada: “1909. Un passeig per la fàbrica”

Recorregut pels antics espais de la fàbrica tèxtil, per conèixer, de la mà de personatges històrics, el procés productiu de la llana i la vida quotidiana dels obrers i obreres a principis del s XX.

De 18 a 20 hores: Taller infantil: “Juguem i experimentem”

Al pati del Museu

Els nens i les nenes descobriran què és l’equilibri i com s’aguanten els avions en suspensió, a partir de dos tallers en què construiran unes papallones voladores i un enginy per fer flotar una petita pilota a l’aire. Activitat recomanada per a infants de 5 a 8 anys.

 

DILLUNS 4 DE JULIOL

Portes obertes de 10 a 14.30h

10h i 11h: Passejada per les voltes

Visita guiada per les voltes del Museu, una mirada diferent a l’excepcional edifici de l’arquitecte Muncunill.

 

Les visites guiades i teatralitzades tenen un aforament limitat i es recomana fer-ne reserva prèvia. 

press-clock 7 de juny 2016