El MNACTEC instal·la un planetari immersiu

L'experiència permet al visitant descobrir la història de l’univers

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) acull fins al 31 de gener el Planetari del MNACTEC, una experiència audiovisual immersiva que proposa al visitant descobrir la ciència, la tecnologia i la història de l’univers que ens envolta a través de projeccions audiovisuals en 360 graus.

La cúpula del planetari, de 7 metres de diàmetre, i la seva pantalla gegant amb projecció en format Fulldome 360º proporcionen al visitant una experiència audiovisual totalment immersiva.

El planetari, situat a l’Àgora del Museu, serà visitable fins al 30 de gener del 2022 en l’horari d’obertura del Museu. És una activitat gratuïta, inclosa amb l’entrada al Museu, i no cal reserva prèvia. 

Es projectaran dues peces audiovisuals, de manera continuada, sobre l’univers i els seus planetes:

Explorando el sistema solar

Recomanat a partir de 4 anys
Idioma: castellà
Durada: 12 minuts

Una producció espectacular que ens porta als planetes veïns i més propers a la Terra. Un viatge extraordinari a diferents escenaris del Sistema Solar interior que aconseguirà despertar la nostra curiositat per entendre i apreciar la Lluna, Venus, Mart, asteroides i cometes.    

El mundo anillo

Recomanat a partir de 6 anys
Idioma: castellà
Durada: 12 minuts

Un viatge al·lucinant a un planeta insòlit, més enllà dels límits del nostre Sistema Solar. Ens embarcarem en un viatge sortint des de la Terra fins arribar a una de les estrelles més properes, Gliese-581. Aquest viatge ens permetrà estudiar el seu sistema planetari extraordinari, endinsant-nos en un dels exoplanetes coneguts que es troba en zona d’habitabilitat.

press-clock 2 de desembre 2021