Diumenges en família al MNACTEC

El MNACTEC proposa noves activitats en família per als diumenges d’aquesta primavera

El Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ofereix aquesta primavera un nou programa d’activitats adreçat a les famílies. La proposta vol acostar el patrimoni científic i tecnològic als nens i nenes des de ben petits per mitjà de tallers i activitats vinculats a les exposicions i les experiències del MNACTEC.

Les activitats s’han estructurat en quatre blocs diferenciats segons la temàtica i el públic al qual s’adrecen: “Tallers de tecnologia”, “Visites teatralitzades a la fàbrica tèxtil”, “El MNACTEC dels més petits” i “Ciència en Família”.

El primers diumenges de mes i, coincidint amb l’entrada lliure al Museu, tindrà lloc la tradicional “Visita teatralitzada: 1910. Un passeig per la fàbrica”, que explora d’una manera divertida l’exposició “La fàbrica tèxtil”, una de les més importants del MNACTEC. El programa d’aquesta primavera també inclou activitats pels més petits amb tallers com “Juguem amb el cos” i “Els colors de la llum”, conceptualitzats per a infants d’entre 3 i 6 anys que inclouen aspectes teatrals i participatius.

Els nens i nenes a partir de 6 anys també tindran l’oportunitat d’explorar el món de la tecnologia, amb tallers on podran il·luminar una gorra amb llums leds o dibuixar un robot amb pintura conductiva d’electricitat.  El programa també ens acosta al mètode científic, a la química i a la física experimental amb experiències en l’espai expositiu del laboratori Mentora Alsina, entre d’altres. Finalment, en el marc de la Fira Modernista i de la Nit i Dia dels Museus, el MNACTEC organitza activitats especials que s’anunciaran properament.

Els “Diumenges en família al MNACTEC” se celebraran del 5 d’abril al 28 de juny a les 12 hores i tindran un cost d’1 euro per participant (entrada al Museu no inclosa). Per a més informació i reserves consulteu aquí.

 

27/03/2015

press-clock 27 de març 2015