Dia Internacional de la Llum 2021 a Terrassa

Activitats especials per posar en valor la ciència i les tecnologies de la llum

El 14 i 15 de maig el MNACTEC acollirà diverses activitats emmarcades en la 3a edició de l’Acte Central a Espanya de commemoració del Dia Internacional de la Llum. Aquest any, l’acte tindrà lloc a la ciutat de Terrassa, i estarà organitzat per un comitè local amb la participació de representants de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) i el seu Patronat, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Ajuntament de Terrassa i Societat Espanyola d'Òptica (SEDOPTICA).

El Dia Internacional de la Llum és una iniciativa global que vol sensibilitzar la ciutadania del paper crucial que té la ciència de la llum i les seves tecnologies en el món actual. Abasta tots els aspectes que tenen a veure amb la llum en el sentit més ampli, inclosos sectors tan diversos com la visió, l'energia, les comunicacions, l'educació, la medicina, l’art, la cultura o el desenvolupament sostenible.

Programa

Divendres 14 de maig

Dissabte 15 de maig

 

Consulteu en aquest enllaç el programa complet d’activitats de l'Acte Central a Espanya del Dia Internacional de la Llum.

Els actes s’han planificat en format híbrid, per poder assistir presencialment i per poder seguir la retransmissió en directe i participar a distància. En cas de voler assistir presencialment a les activitats, cal fer reserva prèvia a través del web. Consulteu les mesures adoptades al MNACTEC per la Covid-19.​

press-clock 28 d’abril 2021