Curs sobre disseny i impressió en 3D per al professorat

El curs compta amb 35 inscrits i tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de maig, de 16 a 20 hores, al Museu

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) inicia un curs sobre disseny i impressió en 3D adreçat a mestres i professors, que té com a objectiu descobrir les potencialitats de la tecnologia d’impressió en la creació de prototips destinats a projectes escolars en un ampli espectre de matèries del currículum: Tecnologia, Educació Visual i Plàstica, Matemàtiques i Ciències.

El curs tindrà lloc els dimecres 6, 13, 20 i 27 de maig, de 16 a 20 hores al mNACTEC, i compta amb 35 professors i mestres inscrits.

En el curs, impartit per especialistes que atenen els aspectes tècnics i didàctics dels continguts de la formació, es donaran les eines necessàries per dissenyar un objecte, o partir d’un disseny realitzat, per transformar-lo en un model imprimible en alguna de les tecnologies actuals.

El mNACTEC té entre els seus objectius difondre el coneixement científic i tecnològic entre el professorat per tal que esdevingui un motor de la innovació educativa i transfereixi el coneixement a l’aula. El curs sobre disseny i 3D s’emmarca en el programa educatiu del mNACTEC, que inclou formació adreçada al col·lectiu docent, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

press-clock 5 de maig 2015