Cicle de cinema a la fresca 2019

El cicle proposa tres sessions de cinema al pati històric del Museu durant el juliol

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza el proper mes de juliol un cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. Les tres sessions s'emmarquen en la temàtica "Una mirada a l'espai" a través de l'astronàutica i la ciència-ficció espacial. 

 

FIRST MAN (El primer hombre) 
Dijous 4 de juliol, a les 21.30 h

Narra la història de la missió de la NASA que va portar el primer home a la lluna, centrada en Neil Armstrong i el període comprès entre els anys 1961 i 1969. Un relat en primera persona, basat en la novel·la de James R. Hansen, que explora el sacrifici i el preu que va representar, tant per a Armstrong com per als Estats Units, una de les missions més perilloses de la història. 

 

SERGIO & SERGUÉI
Dijous 11 de juliol, a les 21.30 h

Any 1991. L'antiga URSS es desintegra i Cuba entra en una gran crisi econòmica. Sergio, radioaficionat i professor de Marxisme, no sap què fer per reorientar la seva vida. Per altra banda, Serguéi, l'últim cosmonauta soviètic, es troba gairebé oblidat en l'avariada estació espacial Mir. Sergio i Serguéi es comuniquen, començant l’inici d‘una amistat que els ajudarà a enfrontar els canvis que tenen lloc en els seus països

 

THE MARTIAN (Marte)
Dijous 18 de juliol, a les 21.30 h

Durant una missió tripulada a Mart, l'astronauta Mark Watney és donat per mort després d'una terrible tempesta i abandonat per la tripulació, que posa rumb de tornada a la Terra. Però Watney ha sobreviscut i es troba atrapat i sol a l'hostil planeta vermell. Amb subministraments escassos, haurà de recórrer a l’enginy i l’instint de supervivència per trobar la manera de comunicar a la Terra que continua viu. 

 

Hi haurà servei de bar al pati històric del mNACTEC. El preu de l’entrada per a cada sessió serà de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web. 

press-clock 4 de juny 2019