Cicle de cinema a la fresca

El cicle proposa tres sessions de cinema al pati històric del Museu el primer, segon i tercer dijous de juliol

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza el proper mes de juliol un cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu el primer, segon i tercer dijous del mes. Cada sessió s’emmarcarà en una temàtica diferent, relacionada amb el mNACTEC: La revolució social, Vides de ciència i Altres mons.

Sota el lema La revolució social, el dijous 7 de juliol es projectarà la pel·lícula Sufragistes, a les 22 hores. El film, de Sarah Gavron, ofereix un testimoni de la lluita pels drets de les dones a l’Anglaterra de principis del segle XX.

El dijous 14, a les 22 hores, tindrà lloc la segona sessió en el marc Vides de Ciència. La teoría del todo, de James March, narra la relació entre l’astrofísic Stephen Hawking i la seva primera dona, i la lluita contra la malaltia degenerativa d’ell.

En l’àmbit Altres mons, la pel·lícula Interstellar tancarà el cicle el dijous 21 de juliol, a les 21.30 hores. El film, de Christopher Nolan, mostra la missió espacial d’un grup d’exploradors per salvar la raça humana en veure que la vida a la Terra arriba a la seva fi.

Els dijous 7 i 14 de juliol, el pati històric del Museu s’obrirà a les 21 hores, amb servei de bar. El dijous 21 de juliol, l'obertura de portes serà a les 20.30 hores, també amb servei de bar. El preu de l’entrada per a cada sessió serà de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web. 

press-clock 2 de juny 2016