Cicle Cinema a la fresca

El cicle proposa tres sessions de cinema al pati històric del Museu durant el juliol

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza el proper mes de juliol un cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. Cada sessió s’emmarca en una temàtica diferent, relacionada amb el mNACTEC: vides de ciència, societat industrial i ciència-ficció.

 

FIGURAS OCULTAS 
Dijous 5 de juliol, a les 21.30 h

El film narra la història mai no explicada de tres brillants dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA a principis dels anys seixanta en l'ambiciós projecte de posar en òrbita l'astronauta John Glenn. 

 

 

MODERN TIMES 
Dijous 12 de juliol, a les 21.30 h

La famosa comèdia escrita i dirigida el 1936 per Charles Chaplin, on veurem Charlot lluitar per sobreviure en el món modern i industrialitzat.

 

 

 

BLADE RUNNER 2049
Dijous 19 de juliol, a les 21.00 h

La segona entrega de Blade Runner ens situa trenta anys després dels esdeveniments del primer film. Un nou blade runner descobreix un secret ocult que podria acabar amb el caos que domina la societat.

 

 

 

Hi haurà servei de bar al pati històric del mNACTEC. El preu de l’entrada per a cada sessió serà de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web. 

press-clock 1 de juny 2018