Atorgat l’ajut Francesc Salvà i Campillo 2021

L'ajut estava convocat pel MNACTEC i l'Institut Ramon Muntaner

La tercera edició de l’ajut a la recerca Francesc Salvà i Campillo, convocat pel Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i l'Institut Ramon Muntaner, s’ha atorgat a la proposta de treball Què fer amb les runes de la Matussière? La (in)visibilització del patrimoni industrial de la ribera d’Isil i Alós (Pallars Sobirà), de Ferran Pons Raga.

Dotada amb 4.000 euros, es tracta d’una beca que s’atorga a una recerca històrica i/o patrimonial sobre els diferents àmbits que configuren el patrimoni, la història i la cultura industrial, científica i tècnica de Catalunya (patrimoni moble, immoble i/o immaterial). L’ajut està destinat a donar suport d’una manera prioritària a investigadors/es joves, en període de formació o en les primeres etapes d’activitat investigadora.

Valoració del Jurat
El Jurat de l’ajut ha destacat l’interès científic del projecte que presenta un plantejament innovador, l’impacte de la recerca en l’àmbit territorial (Pallars Sobirà) i pel fet que descriu propostes patrimonials de futur.

Els membres del Jurat també han destacat l’alt nivell de les propostes presentades i han instat els estudiosos i investigadors a continuar treballant en aquesta línia.

Més informació
https://mnactec.cat/ca/recerca/ajut-de-recerca-francesc-salva-i-campillo

press-clock 7 d’octubre 2021