Arriba l'HispaBrick Magazine Event 2016

La Trobada està pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®

Els propers dissabte 3 i diumenge 4 de desembre tindrà lloc al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) l'HispaBrick Magazine Event 2016, trobada d’aficionats a les construccions LEGO®. Aquest acte l’organitza la revista HispaBrick Magazine, amb la col•laboració del mNACTEC.

L’HispaBrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïdes amb LEGO®, un joc de pistes, tallers de controlar robots, i un espai de joc infantil de construccions.

Enguany se celebra la 5a edició d’aquesta trobada, que per quarta vegada té lloc al mNACTEC. En l’exposició d’aquesta edició es podran veure maquetes inspirades en StarWars, com la batalla de Hoth i l’Hangar Imperial, models de ciutats, de l’època medieval i de l’espai exterior, reconstruccions d’edificis emblemàtics i personatges de la televisió i el cinema, com ara un Alien de 50cm d’alçada. També hi haurà una zona dedicada als elements de robòtica i construccions de les línies Technic i Mindstorm fetes amb peces de LEGO®.

L’horari de l’HispaBrick Magazine Event 2016 al mNACTEC és el següent:

  • Dissabte, 3 de desembre: de 10 a 14h i de 16 a 20h, amb entrada a 1 euro (els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta).
  • Diumenge, 4 de desembre: de 10 a 14h i de 16 a 20h, amb entrada gratuïta.

press-clock 1 de desembre 2016