Arriba l'HispaBrick Magazine Event 2015

Trobada d’aficionats a les construccions LEGO®

Els propers dissabte 5 i diumenge 6 de desembre tindrà lloc al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) l'HispaBrick Magazine Event 2015, trobada d’aficionats a les construccions LEGO®. Aquest acte l’organitza la revista HispaBrick Magazine, amb la col·laboració del mNACTEC.

L’HispaBrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïdes amb LEGO®, la participació dels més petits en tallers de construccions creatives i en un joc de pistes per trobar ninots gegants de LEGO® amagats al Museu, i tallers d’iniciació al control de robots LEGO® Mindstorms EV3.

Enguany se celebra la 4a edició d’aquesta trobada, que per tercera vegada té lloc al mNACTEC. En l’exposició d’aquesta edició es podran veure diorames inspirats en Star Wars, com la batalla de Hoth i l’Hangar Imperial, maquetes d’una ciutat i de l’època medieval, així com una gran exposició de vehicles militars i una maqueta del Circuit de Catalunya. També hi haurà una zona dedicada als elements de robòtica i construccions de Technic fetes amb peces de LEGO®.   

L’horari de l’HispaBrick Magazine Event 2015 al mNACTEC és el següent:

  • Dissabte, 5 de desembre: de 10 a 14h i de 16 a 20h, amb entrada a 1 euro (els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta).
  • Diumenge, 6 de desembre: de 10 a 14h i de 16 a 20h, amb entrada gratuïta.

 

04/12/2015

press-clock 30 de novembre 2015