Tecnologia i innovació: Visita guiada "Bombers 40 anys"

Descobrirem el passat, present i futur del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya

Coneixerem l’exposició dels 40 anys dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i veurem objectes de prevenció i extinció d’incendis i salvaments, entre les quals hi destaca un helicòpter. També repassarem les quatre dècades d’història de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) i n'explicarem els orígens, l’evolució, el funcionament actual i els reptes de futur.

Activitat recomanada a partir de 6 anys. 

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina. Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

→ Accessibilitat:

  • Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda. 
  •  L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part)

Dates:

diumenge 16 d'abril de 2023 - 12.00

dissabte 10 de juny de 2023 - 18.00

Reserves


Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.