Tecnologia i innovació: Taller de robòtica “La força”

Crearem i programarem una màquina per entendre com funciona la força

“Jo tinc molta força”, “ Fes més força i ho trencaràs”, “Tira’m la pilota amb força!”... Sovint parlem de força, allò que fem per moure objectes, per evitar que es moguin, per canviar el sentit del moviment, per deformar un objecte, etc. Fa anys, les persones utilitzaven la força física per dur a terme moltes activitats. Més tard, es va substituir la força humana per l’animal i, en l’actualitat, tenim diverses màquines que ens permeten fer aquesta força facilitant-nos la feina.

Per entendre realment com funciona la força, crearem la nostra pròpia màquina i la programarem. Tindrà prou força per enfrontar-se a un duel i guanyar-lo?

Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 10 anys

Idioma: català

Condicions:

  • Aforament limitat a 12 persones.
  • Els infants hauran d'anar acompanyats d'un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d'aquesta pàgina.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l'inici de l'activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l'hora d'inici. Si no recolliu les entrades abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d'altres visitants.

→ Accessibilitat:

  • Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l'activitat es transmet a través de la vista i de l'oïda.
  • L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Taller

Categoria: Família

Durada: 1 hora i 30 minuts

Preu: 1 euro

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles