Presentació de la revista 'Eix' a Terrassa

L’acte comptarà amb la intervenció de Lluís Puig, director del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d'àmbit internacional, per videoconferència des de Brussel·les

El proper dimecres 21 de novembre tindrà lloc a Terrassa la presentació del número 6 de la revista Eix. Cultura industrial, tècnica i científica. L’acte públic de presentació es farà a les 20.00 hores al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i comptarà amb la intervenció de Lluís Puig, director del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d'àmbit internacional del Departament de Cultura, que participarà des de Brussel·les per videoconferència.

També participaran a l’acte la secretària general del Departament de Cultura, Maria Dolors Portús; la directora general de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, Elsa Ibar; el director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Josep Manuel Rueda; el director del mNACTEC, Jaume Perarnau, i la historiadora Rosa Serra, membre del consell de redacció de la revista Eix.

Eix és una publicació semestral divulgativa que vol donar a conèixer i difondre el patrimoni i la cultura científica i tècnica de la societat industrial catalana. La revista està editada pel mNACTEC i el seu Sistema Territorial.

La revista presenta un dossier central que tracta en profunditat un tema concret; articles sobre elements destacats del patrimoni industrial català, marques emblemàtiques o patrimoni desconegut; dobles pàgines fotogràfiques; col·laboracions i perspectives d’especialistes; entrevistes, i propostes d’escapades pel patrimoni industrial, entre d’altres.

Web de la revista ‘Eix’

 

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-t'hi

Tipus d'activitat: Presentació

Categoria: Recerca i divulgació

Duració: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates: