Inauguració de l’exposició “D’Asland a LafargeHolcim. Cent anys de ciment”

L’exposició “D’Asland a LafargeHolcim. Cent anys de ciment” permetrà conèixer la trajectòria de l’actual empresa Lafarge Cementos, a partir de la seva creació com a Asland, l’any 1901

El director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, l'alcalde de Castellar de n’Hug i el director industrial de LafargeHocilm España inauguraran l’exposició “D’Asland a LafargeHolcim. Cent anys de ciment”. L’acte tindrà lloc dimecres 26 d'octubre, a la una del migdia, al Museu del Ciment Asland de Castellar de n'Hug (paratge del Clot del Moro, s/n) i cal confirmació d’assistència al telèfon 938257037 o a l'adreça electrònica museuciment@mnactec.cat.

L’exposició “D’Asland a LafargeHolcim. Cent anys de ciment” permetrà conèixer la trajectòria de l’actual empresa Lafarge Cementos, a partir de la seva creació com a Asland (Companyia General d’Asfalts i Portland Asland) l’any 1901, convertida actualment en una multinacional líder en el sector que  pertany al Grup LafargeHolcim. La mostra se centra en la innovació tecnològica constant que ha portat a terme l’empresa i explica el procés de producció del ciment pòrtland, així com de les diferents tipologies i aplicacions del ciment.

Tipus d'activitat: Altres

Categoria: Altres

Durada: 1 hora

Preu: Accés lliure

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles