• Inauguració de l’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia”

Inauguració de l’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia”

Es tracta d’una gran exposició de 1.000 m² que mostra com la tecnologia ens ajuda en la prevenció de riscos, accidents i desastres

El mNACTEC inaugura el proper dimarts 30 d’octubre, a les 19.30 hores, l’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia”, una gran mostra de 1.000 m² que exposa com la tecnologia ens ajuda en la prevenció de riscos, accidents i desastres. L'acte comptarà amb la participació de la directora general del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Elsa Ibar; el director del mNACTEC, Jaume Perarnau, i el comissari de l'exposició, José Millán.

Els assistents podran fer una visita guiada a la mostra i participar en les demostracions de funcionament dels elements d’experimentació de l’exposició: el simulador de terratrèmols, el giroscopi d’entrenament per a pilots i astronautes i el simulador d’accidents d’automòbils.

L’objectiu de la mostra és donar a conèixer els mecanismes, les actituds i els avenços tecnològics en l’àmbit de la prevenció de riscos, a través d’interactius, maquetes, objectes històrics i material audiovisual. Inclou objectes reals, simuladors, maquetes i interactius per experimentar en primera persona els diversos mecanismes de prevenció: un simulador de terratrèmols, un giroscopi d’entrenament per a pilots i astronautes, una reproducció exacta de la Càpsula Fénix 2 utilitzada per al rescat dels miners a Xile l'any 2010, un simulador d’accident per comprovar les estructures de seguretat dels vehicles, un gos robot de rescat, un sismògraf, etc.

L’exposició “PERILL! Salvats per la tecnologia” és fruit d’una col·laboració entre el Parque de las Ciencias de Granada, el Museu del Món del Treball DASA de Dortmund i el mNACTEC.

Visita el web de l'exposició per saber-ne més.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Inauguració

Categoria: Recerca i divulgació

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles