El MNACTEC, un museu al servei de la comunitat. Presentació de l’estratègia d’actuació social

En l’acte es donarà a conèixer el Pla d’actuacions de responsabilitat social corporativa del MNACTEC 2022-2024

El divendres 20 de maig, a les 12.00 h, tindrà lloc la presentació de l’estratègia d’actuació social del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC). En l’acte es presentarà el Pla d’actuacions de responsabilitat social corporativa del MNACTEC per al període 2022-2024, que recull les principals accions que el museu durà a terme per consolidar-se com a museu sostenible i millorar la vinculació amb els diversos grups d’interès amb qui es relaciona.

També es donaran a conèixer tres altres documents que formen part de l’estratègia social del MNACTEC: la Memòria 2021 de responsabilitat social i activitat, el Pla d’accessibilitat i el Pla d’actuació 2022.

Participaran a l’acte Sònia Hernández, directora general del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Jaume Perarnau, director del MNACTEC; Gemma Sallés, sòcia i consultora de Get a Partner, i Josep Maria Canyelles, expert i formador en responsabilitat social de les empreses i organitzacions.

Tipus d'activitat: Presentació

Categoria: Altres

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates:

divendres 20 de maig de 2022 - 12.00

Reserves


Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.