El MNACTEC dels més petits: Espectacle "De Faula"

Espectacle a càrrec de la Companyia La Guilla Teatre

 Les faules clàssiques són encara avui dia contemporànies i ens fan reflexionar sobre la conducta humana. A través de faules conegudes com "La Cigala i la Formiga", "La Guineu i el Corb" o "La Llebre i la Tortuga", entre d’altres, ens endinsem en un món de conte per parlar de la deixadesa als boscos, el maltractament entre iguals o l’abús de poder; i com l’astúcia, la reflexió i fins i tot l’amor ens poden ajudar a canviar situacions adverses. Dos personatges extravagants, naturalistes i científics ens explicaran diverses faules amb molt d’humor tot transportant-nos cap a un món ben animal.

Activitat recomanada a partir de 3 anys.

Idioma: català

Condicions: 

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

→ Accessibilitat:

  • Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Espectacle

Categoria: Família

Durada:

Preu: 1 euro (entrada a part, els menors de 16 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles