Cursa solidària del mNACTEC

Prova popular no competitiva per descobrir el Museu des d'una altra perspectiva

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i el Centre Excursionista de Terrassa organitzen la Cursa Solidària del mNACTEC amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Unió Atlètica de Terrassa, l’Ajuntament de Terrassa, els Federins Trabucaires de Terrassa i Suzuki Q4 Automoció.

La prova tindrà lloc el proper dissabte 20 de maig del 2017, a les 9.30 hores del matí.

La cursa, de caràcter popular i no competitiu, té com a objectiu descobrir el museu i el seu entorn des d’un nou punt de vista i obrir la institució, de forma excepcional, per a la pràctica esportiva. Alguns dels trams s’hauran de recórrer caminant per tal de respectar l’entorn patrimonial en què transcorre la cursa.

La inscripció per a la cursa té un cost de 5 euros per participant, que es destinaran íntegrament al Moviment Olímpic Solidari, un projecte per fomentar la transmissió dels valors de l’olimpisme i la pràctica esportiva entre els infants amb risc d’exclusió social. Els participants seran obsequiats amb una samarreta de la cursa i l’esmorzar un cop acabada la prova. Es preveu també la modalitat d’inscripció de Corredor solidari fila zero, que farà la seva aportació solidària sense participar a la cursa.

El recorregut de la cursa és de 4 km, distribuïts en dues voltes a l’itinerari senyalitzat. La prova transcorre pels carrers adjacents i l’interior del recinte del mNACTEC, incloent-hi les voltes de la teulada de l’edifici i, parcialment, espais habitualment no visitables.


REGLAMENT

DADES TÈCNIQUES

a. La Cursa solidària del mNACTEC és una prova popular no competitiva oberta a totes les persones majors de 8 anys que hi vulguin participar, sempre que hi estiguin degudament inscrites i que no se superi la participació màxima establerta en 300 persones.

b. Els/les participants participen a la cursa sota la seva responsabilitat, i assumeixen personalment el possibles riscos que la seva participació pugui comportar envers ells mateixos o envers terceres persones. Així mateix, els/les participants assumeixen que es troben en les condicions físiques i mèdiques apropiades per afrontar la prova. L’organització, tot i vetllar per la seguretat dels participants, declina qualsevol dany i/o responsabilitat de danys que un participant pugui patir en primera persona o ocasionar a tercers. 

c. La distància de la prova és de 4 km, distribuits en dues voltes al recorregut, i transcorre pels carrers adjacents i l’interior del recinte del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. El recorregut està senyalitzat i alguns dels trams s’han de fer caminant. El recorregut previst pot patir variacions en funció de les necessitats tècniques o les condicions meteorològiques, i es pot arribar a cancel·lar la prova en cas de condicions meteorològiques adverses..

d. Els/les participants han de ser respectuosos amb l’entorn patrimonial en què es desenvolupa la prova, tenint cura de no fer malbé elements arquitectònics o objectes de les exposicions.

e. Els/les menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un adult que se’n responsabilitzi.

 

INSCRIPCIONS

f. La inscripció dels / de les participants es pot formalitzar en línia a través d'aquest formulari o presencialment a les seus del Centre Excursionista de Terrassa (C. Sant Llorenç, 10 08221 - Terrassa) i de la Unió Atlètica de Terrassa (Pistes municipals de Can Jofresa. C. Badalona, 4. Terrassa). 

g. Per a la modalitat d’inscripció de Corredor solidari fila zero (aportació solidària sense participar a la cursa), el pagament s’ha de fer per transferència bancària al número de compte del mNACTEC: Caixabank, S.A. "LA CAIXA" CC/IBAN: IBAN ES23 2100 5000 5102 0008 8845. A la transferència cal fer constar: nom i cognoms i com a concepte “Cursa solidària”.

h. La recollida de la samarreta i el pagament de la inscripció s’haurà de fer els dies 18 de maig (de 15 a 18h) i 19 de maig (de 12 a 18 hores) al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Rambla d’Ègara, 270, Terrassa). Podran fer el pagament i recollida de la samarreta els mateixos participants o les persones que aquestes designin i que acudeixin amb una fotocòpia del DNI del participant.

i. La inscripció només serà vàlida un cop efectuat el pagament.

j. En cas que no es participi a la cursa, no es retornaran els diners de la inscripció ni es podrà cedir aquesta a una tercera persona.

k. Inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. Així mateix amb la inscripció, els/les participants concedeixen a l’organització el permís per a l’ús de la seva imatge durant la cursa en fotografies, vídeos, pel·lícules o qualsevol altre mitjà de comunicació, així com el dret a fer-ne l’ús publicitari que es consideri.

 

Tipus d'activitat: Altres

Categoria: Altres

Durada: 1 hora

Preu: 5 euros

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles