• Conferència

Conferència "Protecció de la identitat digital i reputació online a la xarxa", a càrrec de Selva Orejón

Ciberseguretat i privacitat aplicada al dia a dia empresarial

Terrassa Universitària i el mNACTEC organitzen el dijous 11 de juliol la conferència "Protecció de la identitat digital i reputació online a la xarxa: Ciberseguretat i privacitat aplicada al dia a dia empresarial", a càrrec de Selva Orejón, directora executiva i fundadora onBRANDING i BrandCare.

El canvi de paradigma en els sistemes de comunicació en la forma de relacionar-nos ha variat la nostra percepció de la privacitat. Es curiós com, fins i tot quan sabem que la privacitat i la intimitat és quelcom que l’ús de les tecnologies no pot garantir, ens resistim a creure que no passa res per pujar imatges, per tenir la mateixa contrasenya a tots els dispositius i xarxes socials. No acabem de percebre el perill que comporta deixar en mans de tercers la nostra identitat digital. I, tot sovint, quan ens adonem que ja no tenim el control de les nostres dades, ens pensem que estem indefensos.

A Internet no «tot val», ni «es pot fer tot», ni «tot és el mateix». Es pot, i de vegades cal, retirar contingut nociu abocat a les xarxes sobre persones físiques i també sobre les empreses.

Objectius de la sessió

  • Aprendre a gestionar adequadament la imatge digital a Internet, tant personal com professional, de persones i d’empresa, per tal d’evitar riscos personals i professionals
  • Obtenir noves tècniques de cerca d’informació en fonts obertes, i, davant d’una crisi de reputació, saber com actuar de manera ràpida, segura i eficient.
  • Aprendre a identificar, amb eines i alertes, «què diuen de nosaltres a les xarxes» i «quina és la identitat digital actual, personal i de l’empresa».
  • Saber què cal / es pot fer davant les vulnerabilitats a la xarxa.
  • Conèixer els nostres drets a la xarxa.

Inscripcions

Per assistir a la sessió, cal inscriure-s'hi prèviament escrivint un mail a l'adreça terrassauniversitat@terrassa.cat, en el qual s'indiqui el nom i cognoms de la persona que reserva i el nombre de persones que es vol inscriure.

 

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Conferència

Categoria: Recerca i divulgació

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles