Ciència en família: Visita guiada "Il·luminats"

Farem un viatge per l'evolució tecnològica de la il·luminació

Coneixerem l'exposició "Il·luminats" en un recorregut històric i tecnològic que ens mostrarà les formes de fer llum que han existit fins arribar a la sofisticació actual de les bombetes i aparells lumínics i la gran diversitat d'aplicacions que ofereixen. També indagarem en el possible futur pel que fa a noves tecnologies i tendències en la il·luminació, i veurem algunes peces peculiars pertanyents al patrimoni del MNACTEC; com un llum de petroli, una col·lecció de bombetes antigues o un conjunt de llums de mina. 

Activitat recomanada a partir de 6 anys. 

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina. Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

→ Accessibilitat:

  • Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda. 
  •  L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part, els menors de 16 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles