Catbrick 2021. Trobada d’aficionats a LEGO®

Vine a descobrir una gran exposició de maquetes de LEGO®

ATENCIÓ: ACTIVITAT AMB RESERVA PRÈVIA OBLIGATÒRIA

El cap de setmana  del 12 i 13 de juny, el MNACTEC acull la 9a edició de la Catbrick 2021, una activitat per apropar el món de les construccions LEGO® a infants, joves i adults.

A la trobada es podrà veure una gran exposició de maquetes de LEGO® dels socis de l’associació HispaLUG: LEGO City i el seu circuit de trens; un fons marí amb increïbles criatures aquàtiques; el món Ninjago que recorre els carrers orientals; una gran col·lecció de personatges representats amb Brickheadz; diversos escenaris d'Star Wars; un port molt apocalíptic; una microciutat; vehicles CREATOR; un recull de sets que recorren la història de la marca, i molt més!

HispaLUG és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar l'activitat lúdica de "jugar amb LEGO". Amb 70 socis actius i 15 anys d'història, és possiblement l'associació més gran en l'àmbit estatal.

 

Horaris

Dissabte 12 de juny, de 10.00 a 14.30 h i de 16.30 a 20.30 h.
Diumenge 13 de juny, de 10.00 a 14.30 h.

 

Preu

Entrada general: 2 euros.

Tenen entrada gratuïta: els menors de 16 anys, les persones en situació d’atur, membres de l’ICOM i de l’ICOMOS, membres de l’Associació de Museòlegs de Catalunya, professorat d’ensenyament reglat, persones amb certificat de discapacitat i famílies d’acollida. Caldrà presentar l’acreditació corresponent.

L’entrada inclou l’accés al Museu i a l’activitat (en cas d’haver-ne fet reserva prèvia).

 

Reserves

L’aforament de l’activitat és limitat i cal fer reserva prèvia a través del botó Reserves de la barra lateral, triant l’horari desitjat.

L’entrada al museu es pot fer en qualsevol moment, però l’accés a l’exposició de maquetes de Catbrick només es podrà fer en l’horari seleccionat.
 

Consulteu les mesures adoptades al MNACTEC per la Covid-19.​

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Altres

Categoria: Família

Durada: Dissabte 12/06, de 10.00 a 14.30 h i de 16.30 a 20.30 h. Diumenge 13/06, de 10.00 a 14.30 h

Preu: 2 euros

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles