Inauguració de l’exposició “Empordà industrial”

La mostra proposa un recorregut per l’Empordà a través dels diferents paisatges i indústries des del segle XVIII

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) inaugurarà el proper dimecres 25 d’abril l’exposició “Empordà industrial”. L’acte se celebrarà a les 19 hores i hi intervindran el director del mNACTEC, Jaume Perarnau; la directora de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries, Carme Gilabert, i el director del Museu del Suro de Palafrugell, Pep Espadalé. En acabar els parlaments, s’oferirà una visita comentada a l’exposició a càrrec del comissari de la mostra, Eusebi Casanelles

La mostra proposa un recorregut per l’Empordà a través dels diferents paisatges i indústries des del segle XVIII. Ofereix una visió de la seva evolució històrica, així com de la tipologia industrial i dels diferents models de la industrialització que es van donar a l’Alt i el Baix Empordà. L’Alt Empordà destaca com un centre comercial i industrial divers a l’entorn de Figueres, i el Baix Empordà com una comarca dedicada principalment al suro.

“Empordà industrial” és un projecte col·laboratiu del mNACTEC, l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries i el Museu del Suro de Palafrugell per oferir una visió integrada de la industrialització.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-t'hi

Tipus d'activitat: Inauguració

Categoria: Recerca i divulgació

Duració: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates: