El mNACTEC dels més petits: Concert amb titelles 'Dins la panxa del llop'

Titelles d'ombres, teatrins de paper i cançons fetes a mida. Un retrat de la cadena alimentària amb humor i molta música de la mà de De paper

Dins la panxa del llop ens passeja per mons fantàstics i paisatges fabulosos: estómacs plens de vida i alegria. Titelles d’ombres, teatrins de paper i cançons fetes a mida. Un retrat de la cadena alimentària amb humor i molta música. Una faula amb llarga tradició rondallística que experimenta amb la vida més enllà de les dents d’un depredador. És un espectacle multidisciplinari, produït per De paper, que treballa amb titelles bidimensionals de tija i teatres de paper; també utilitza les titelles d’ombres.

Els teatres de paper formen part del treball plàstic de Joan Alfred. A l’espectacle, la música en directe i el concert narratiu vertebren la història. La Núria interpreta les cançons, composades especialment per l’espectacle, amb l’acordió diatònic i la veu. La banda sonora te petits sons onomatopeics interpre­tats en directe que emfatitzen l’acció dels titelles.

Activitat recomanada a partir de 3 anys.

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina fins al divendres anterior a l'activitat a les 13 h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.
  • Per assistir a l'activitat cal comprar l'entrada al Museu a part.

→ Accessibilitat:

  • Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type: Show

Category: Family

Duration: 1 hora

Price: 1 euro (entrada a part; els menors de 16 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

No dates availables