• Vermut Jazz | Passejada per les voltes

Vermut Jazz | Passejada per les voltes

Passejada per les voltes de la teulada de l’antiga nau de producció del Vapor Aymerich, Amat i Jover

[Concert cancel·lat per l'ajornament del Festival Jazz Terrassa com a mesura per contenir la transmissió del coronavirus. Es mantenen les passejades a les voltes]

Amb motiu del concert de jazz al pati del mNACTEC en el marc del 39è Festival Jazz Terrassa, es farà una visita guiada a les voltes de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover. Aquell dia el Museu farà portes obertes en horari de 10 a 14.30 h.

Aquesta visita és una oportunitat per descobrir in situ un dels elements més emblemàtics de l’edifici que avui acull el mNACTEC: les voltes de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover.

Durant la visita coneixerem la figura de Lluís Muncunill, arquitecte d’aquesta singular fàbrica modernista inaugurada l’any 1908. I, amb l’ajuda d’una maqueta de l’edifici, descobrirem els trets característics de la volta catalana i els secrets que amaga el disseny de la coberta, que van molt més enllà de l’estètica.  

Podrem caminar lliurement per les voltes de la coberta i gaudir de l’edifici i de l’entorn des d’una perspectiva que no ens deixarà indiferents.

 

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h.

→ Accessibilitat: Activitat no accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

Do you want to receive updates on cultural activities? Subscribe

Activity type: Tour

Category: Culture

Duration: 45 minuts

Price: 1 euro

Dates:

No dates availables