• Room Escape: Últim avís al mNACTEC!

Room Escape: Últim avís al mNACTEC!

El 6 d'abril teniu l'oportunitat de salvar el planeta. Ho aconseguireu?

Any 2019: Un nen visita el mNACTEC. Allà troba la inspiració per crear una nova forma d'energia renovable.

Any 2049: La creació és un fet. L'espurna encesa fa 30 anys esdevé una realitat. Una nova font d'energia comença a canviar el planeta.

Any 2060: Les grans companyies s'enfonsen. Totes s'uneixen i contracten els serveis de l’LPT, una empresa tecnològica que té la clau per canviar-ho tot.

Any 2019: Dissabte 6 d'abril. Podreu salvar el planeta?


[Places exhaurides]

El mNACTEC organitza una activitat de Room Escape a l’interior del museu, a càrrec de l’empresa Últim Avís. L'activitat té una durada d'una hora per grup, i es farà de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h. 

Què és un Room Escape?
El joc d’escapament consisteix a resoldre misteris utilitzant les pistes que es proporcionen en menys d’una hora. Un joc per a persones inquietes i curioses que posa a prova el seu enginy.

Com participar-hi?
Cal formar un equip de 2 a 5 persones, poden participar-hi grups d’amics, parelles o famílies. És una activitat recomanada per a majors de 12 anys (els menors d’edat han d’anar acompanyats d'un adult). El nombre de places és limitat. 

Reserves:
Cal enviar un correu electrònic a difusio.mnactec@gencat.cat, indicant:

  • Nom i cognoms del portaveu del grup
  • Nombre de persones que formen el grup (entre 2 i 5 persones)
  • Adreça electrònica
  • Telèfon

Perquè la inscripció sigui vàlida, caldrà fer el pagament de l'activitat (35 euros per grup) per transferència bancària al número de compte del mNACTEC: IBAN ES23 2100 5000 5102 0008 8845. En el concepte de la transferència s'ha d'indicar el nom i cognoms, seguit de “Room Escape”.

 

Activity type:

Category: Other

Duration: 1 hora per grup

Price: 35 euros per grup (entrada al Museu inclosa)

Dates:

No dates availables