#JEP2018 | Visita guiada “Art i maquinària tèxtil”

Activitat conjunta del mNACTEC i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), el mNACTEC i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT) organitzen una visita conjunta. Al Centre de Documentació i Museu Tèxtil, presentarem teixits artístics i l’obra de Francesca Piñol exposada a l’Espai Zero. Després, el grup es traslladarà al mNACTEC, on descobrirem les màquines del procés industrial tèxtil: les cardes, el gil, la pentinadora, la contínua de filar, l’ordidor, el teler de garrot i la peça estel·lar, el teler Jacquard. Algunes d’aquestes màquines es podran veure en funcionament.

Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren anualment a tota Europa i l’edició 2018 a Catalunya tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials com els museus obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni.

L’itinerari s’inicia a les 11 h a CDMT i finalitza a les 13 h al mNACTEC.

L’assistència és gratuïta però es requereix inscripció prèvia a auladidactica@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02. Places limitades.

Do you want to receive updates on cultural activities? Subscribe

Activity type: Tour

Category: Culture

Duration: 2 h

Price: Gratuït

Dates:

No dates availables