El mNACTEC dels més petits: “Sonarium”, jocs de descoberta i experimentació

El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, pensat per a infants de 0 a 4 anys

“Sonarium” és un espai de descoberta a través d’una instal·lació sonora infantil i d’experimentació sensorial on el llenguatge es percep a través dels sentits. El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, pensat per a infants de 0 a 4 anys. L’espai és ple d’instruments afinats instal·lats sobre diverses estructures que permeten l’accés als nens i nenes de forma fàcil i natural. El llenguatge és el joc sonor, i tot jugant amb la música i els instruments, els petits s’apropen al llenguatge musical amb l’objectiu d’experimentar i passar-ho bé.

Aquest material sonor va acompanyat de plafons sensorials que mitjançant textures, portes misterioses i ... moltes coses més, els infants el descobreixen a través del tacte. Tot el material està pensat perquè els infants puguin experimentar, explorar, conèixer, crear, compartir, etc., sempre amb iniciativa pròpia i viure noves experiències. 

Activitat dissenyada i produïda per la Companyia El Pájaro Carpintero.

Activitat recomanada per a infants de 0 a 4 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13 h. 

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type:

Category: Family

Duration: Fins a les 14 h

Price: 1 euro (entrada a part; menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

Sunday 24 November 2019 - 11.00

Bookings
I agree that the Catalan Cultural Heritage Agency, a public-law entity dependent on the Department of Culture which manages the National Science and Technology Museum of Catalonia (mNACTEC) may process my data in order to send communications regarding my query according to the Privacy policy