El mNACTEC dels més petits: “Sonarium”, jocs de descoberta i experimentació

El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, pensat per a infants de 0 a 4 anys

“Sonarium” és un espai de descoberta a través d’una instal·lació sonora infantil i d’experimentació sensorial on el llenguatge es percep a través dels sentits. El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, pensat per a infants de 0 a 4 anys. L’espai és ple d’instruments afinats instal·lats sobre diverses estructures que permeten l’accés als nens i nenes de forma fàcil i natural. El llenguatge és el joc sonor, i tot jugant amb la música i els instruments, els petits s’apropen al llenguatge musical amb l’objectiu d’experimentar i passar-ho bé.

Aquest material sonor va acompanyat de plafons sensorials que mitjançant textures, portes misterioses i ... moltes coses més, els infants el descobreixen a través del tacte. Tot el material està pensat perquè els infants puguin experimentar, explorar, conèixer, crear, compartir, etc., sempre amb iniciativa pròpia i viure noves experiències. 

Activitat dissenyada i produïda per la Companyia El Pájaro Carpintero.

Activitat recomanada per a infants de 0 a 4 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13 h. 

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type:

Category: Family

Duration: 11-14 h (obert)

Price: 1 euro (entrada a part; menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

No dates availables