El MNACTEC dels més petits: Espectacle "El rei que s’avorria"

Un espectacle que descobreix el plaer de la lectura als més petits

Heus aquí la història d’un rei que tenia de tot, absolutament de tot… (És clar, com que era rei…). Malgrat tot, s’avorria! Tothom es preguntava: “Com és possible?” Anava amunt i avall del castell com una ànima en pena, per això els seus súbdits es van posar d’acord i li van fer un regal que de ben segur el tindria distret tot el dia: una tele! Però, no, tampoc! (És clar, si normalment ja s’avorria… imagineu-vos davant d’una tele!)
Un dia, de la finestra del seu palau estant, va fixar-se en un vailet, un pelacanyes al seu entendre, que tenia una rialla d’orella a orella mentre observava un objecte estrany. El va fer detenir i, a partir d’aquí, aquell vailet pelacanyes, història rere història, va ensenyar al rei a desplegar la imaginació i a descobrir tot un altre món, ple de fantasia, emocions i saviesa.

Activitat recomanada a partir de 4 anys.

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type:

Category: Family

Duration: 1 hora i 30 minuts

Price: 1 euro

Dates:

No dates availables