Conferència "Les dones, la ciència i la tecnologia: des de l'època de Leonardo da Vinci fins a l'actualitat"

A càrrec de la Sra. Núria Salán, professora de Materials a l'ESEIAAT-UPC i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia

Generalment i històricament, els grans avenços tecnològics s'associen a fites assolides per homes. En aquest sentit, la contribució de les dones al desenvolupament científic i tecnològic, ja des de l'època de Leonardo da Vinci, ha patit una greu manca de visibilitat i de reconeixement. En aquesta conferència, farem un passeig per grans fites del progrés científic i tecnològic, assolides per dones, des del Renaixement (i abans) fins a l'actualitat, per descobrir com s'ha anat incorporant el talent femení als entorns tecnològics, acadèmics i professionals.

A càrrec de la Sra. Núria Salán, professora de Materials a l'ESEIAAT-UPC, membre d'ASAMMET (Amics de la Metal·lúrgia) i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia (filial de l'Institut d'Estudis Catalans). 

Aquesta activitat s’emmarca en el cicle de conferències que organitzen conjuntament el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Societat Catalana de Tecnologia al voltant de l’exposició “Leonardo da Vinci: El geni i els invents”. El cicle té per objectiu posar de manifest la transversalitat de l’obra del geni renaixentista i el seu llegat encara vigent en la ciència i la tecnologia actuals.

Imatge: Ada Lovelave

Es poden fer reserves a través del web fins al dijous anterior a l'activitat a les 15h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.

Do you want to receive updates on information activities? Subscribe

Activity type: Conference

Category: Research & dissemination

Duration: 1 hora i 30 minuts

Price: Gratuït (entrada al Museu a part / preu especial reduït: 3,5 euros)

Dates:

No dates availables