Vermut Jazz | Concert de Namina

Un viatge que beu de les arrels i les transforma amb una amalgama de diferents tradicions musicals en què el blues, la música brasilera, el folk i el jazz treuen el nas

La col·laboració del Festival Jazz Terrassa amb el MNACTEC arriba als 15 anys. I per celebrar-ho, s’hi presenta la proposta colorista de Natàlia Miró de Nascimento, de nom artístic Namina, acompanyada pel cofundador i trompetista de La Vella Dixieland Pep Gol. La rítmica està formada per Xevi Matamala a la bateria i Pep Rius al contrabaix.

La cantant catalano-brasilera hi presentarà el seu quart treball, Un Udol (autoeditat, 2022), cuinat a foc lent durant els dos darrers anys. El treball ofereix un viatge que beu de les arrels i les transforma amb una amalgama de diferents tradicions musicals en què el blues, la música brasilera, el folk i el jazz treuen el nas per vèncer la profilaxi emocional imposada. El repertori està format per cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions amb la complicitat del quartet.

Namina és una artista versàtil i multidisciplinària. Cantant, guitarrista, compositora, dibuixant i poeta participa com a intèrpret en diverses obres de teatre musical, ha composat bandes sonores per a curtmetratges, ha publicat quatre àlbums propis i ha pres part en diversos festivals de poètica.

Aquell mateix dia, el MNACTEC ofereix jornada de portes obertes i visites guiades a les voltes de la teulada (amb reserva prèvia).

Do you want to receive updates on cultural activities? Subscribe

Activity type: Show

Category: Culture

Duration: 1 hora

Price: 1 €

Dates:

No dates availables