Vermut jazz | Concert d'Afro Blue

Afro Blue és una de les bandes de jazz catalanes de més trajectòria

El mNACTEC organitza un vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 36è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc el proper diumenge 19 de març, a les 13 hores, i anirà a càrrec d’Afro Blue, una de les bandes de jazz catalanes de més trajectòria. Aquell dia el Museu farà jornada de portes obertes de 10 a 14.30 h.

Afro Blue ha realitzat concerts arreu de Catalunya i d'Espanya des de 1999, quan la banda es va estrenar en format de quartet. S'han donat a conèixer en nombrosos festivals i concerts, assolint sempre bones crítiques de públic i premsa especialitzada. Des d'aleshores han enregistrat Semibolero en famenor (2003), 3 x 4= 34? (2006), Brut & nature (2009) i Don't Stop (2013). La traça infinita (2016) és el cinquè àlbum del quintet. En ell es perceben les arrels llatines de la banda, tot i que també s'hi intueix un gir cap a una sonoritat més sòbria, d'un altíssim nivell musical. Escoltarem temes entre el latin i el funk, la balada o fins i tot el pop. I a diferència dels altres discs, trobarem únicament una sola versió però que, com podreu comprovar, representarà tot un repte per als oients i espectadors. Sense complexes.

AFRO BLUE (latin-jazz-groove)

  • Gabriel Amargant, saxo alt
  • Xavier Figuerola, saxo tenor
  • Xavier Algans, teclat
  • Pepo Domènech, baix
  • Ricard Grau, bateria

“Banda de llarg recorregut, Afro Blue té una carrera consolidada i una discografia que parla de la seva importància en l’escena del jazz nacional i estatal. (...) el seu nou disc, La traça infinita, està obtenint els elogis de la crítica i el públic d’arreu”. Revista Ederrock

Activity type:

Category: Other

Duration: 1 hora i 30 minuts

Price: 1 euro

Dates:

No dates availables