Tecnologia i innovació: “Vine a construir amb Kapla”

Kapla és un joc de construcció amb peces de fusta de pi que s'uneixen les unes a les altres

En aquest taller de construcció amb Kapla, l’Àgora del mNACTEC es convertirà en un laboratori de construccions en el qual els més petits, i també els seus acompanyants, podran crear tot allò que la seva imaginació els plantegi. Dos monitors especialistes en el joc Kapla dinamitzaran l’espai i guiaran els participants per tal d’elaborar grans construccions.

Kapla és un joc de construcció amb peces de fusta de pi que s'uneixen les unes a les altres per l'equilibri de forces, sense punts de fixació.

Activitat recomanada per a infants a partir de 6 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant el taller​.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.​

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type: Workshop

Category: Family

Duration: 17.30-20.00 h (horari lliure)

Price: 1 euro (entrada a part; menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

Saturday 4 May 2019 - 17.30

Bookings
I agree that the Catalan Cultural Heritage Agency, a public-law entity dependent on the Department of Culture which manages the National Science and Technology Museum of Catalonia (mNACTEC) may process my data in order to send communications regarding my query according to the Privacy policy