#SetmanaCiència: Conferència “Canvis tecnològics i revolució digital”, a càrrec de Jordi Castells

Una aproximació als canvis tecnològics que han conduït a la revolució digital actual: la informàtica, Internet i la comunicació mòbil

Amb motiu de la Setmana de la Ciència, el mNACTEC ofereix la conferència “Canvis tecnològics i revolució digital”, a càrrec del Doctor Enginyer Industrial Jordi Castells.

Ens trobem en plena revolució digital. Aquesta revolució és la confluència de la revolució informàtica que es va iniciar la segona part de la dècada de 1940 i la revolució de les comunicacions que es va iniciar amb la creació d'Internet el 1973, l'esclat de la web a inicis de la dècada de 1990 i la maduresa de les comunicacions mòbils a inicis d'aquest segle. La conferència exposarà els grans canvis que han propiciat l'aparició i confluència d'aquestes revolucions i dibuixarà quina és la situació actual.

Doctor Enginyer Industrial. Ha estat responsable de projectes i equipaments TIC per aplicació a l'ensenyament al Centre de Càlcul de la Universitat Politècnica de Catalunya i al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Col·labora en el blog "Del Telègraf a Internet" del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Do you want to receive updates on information activities? Subscribe

Activity type: Conference

Category: Research & dissemination

Duration: 1 hora

Price: Gratuït

Dates:

No dates availables