El mNACTEC dels més petits: Espectacle musical familiar 'Barreja barbuda'

El grup 2princesesbarbudes interpreta cançons i rimetes amb instruments 100% de joguina

Espectacle familiar amb música pop que està interpretat amb instruments de joguina. Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. També podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, hi trobareu al Marc Marcé, l’Helena Casas i al Marc Poch, fent música baixeta per a gent baixeta. Dues princeses barbudes que recordaran cançons i rimetes amb instruments 100% de joguina.

Activitat recomanada a partir de 3 anys. 

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type: Show

Category: Family

Duration: 1 hora

Price: 1 euro (entrada a part; els menors de 16 anys tenen entrada gratuita)

Dates:

No dates availables